Sinucidere la căminul de bătrâni din Slatina: şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu sediul Căminului de Bătrâni din Slatina unde a avut loc tragedia  (FOTO: Mugurel Manea)
Imagine cu sediul Căminului de Bătrâni din Slatina unde a avut loc tragedia  (FOTO: Mugurel Manea)

O femeie în vârstă de 81 de ani, originară din comuna Nicolae Titulescu, internată la Căminul de Bătrâni din Slatina, a fost găsită fără suflare, joi dimineaţă, lângă imobilul menţionat. Intervenţia paramedicilor a fost tardivă, aceştia neputând să o mai salveze pe biata femeie. Poliţiştii spun că femeia şi-ar fi pus capăt zilelor şi că ar mai fi avut tentative.

Cadavrul femeii a fost găsit de către unul dintre angajaţii Complexului de Servicii Personale Adulte Slatina, cum este numit oficial Căminul de Bătrâni din localitate, înainte de ivirea zorilor, respectiv în jurul orelor 06.00. Acesta a dat alarma la numărul unic de urgenţă ”112”, la faţa locului intervenind un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, paramedicii nu au mai putut să o ajute în niciun fel pe femeie, încercările de resuscitare dovedindu-se inutile.

Din informaţiile poliţiştilor care anchetează cazul se pare că femeia, care suferea de demenţă senilă, s-ar fi sinucis, aceasta având deja mai multe tentative la activ.

”Din informaţiile noastre s-a stabilit că femeia de 81 de ani s-a aruncat de la etajul patru al clădirii Căminului de Bătrâni din Slatina în cursul nopţii de 23/24 septembrie. Persoana respectivă beneficia de asistenţă specifică, fiind internată în cadrul Complexului de Servicii Personale Adulte Slatina de aproape trei ani şi având în istoric mai multe tentative de suicid. Personalul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt a încercat resuscitarea victimei, fără însă a reuşi. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cauzelor medico-legale ale decesului”, a declarat comisarul Iulian Nicolae, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt, care a precizat că nu sunt suspiciuni de omor în acest caz.

Vă mai recomandăm pe aceeaşi temă:

FOTO  La Slatina, Revelion petrecut “ca acasă” în casă străină 

FOTO+VIDEO  Proiecte realizate pe bani europeni la Slatina, inspectate de oficialii ADR Sud-Vest Oltenia

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite