Peste 180 candidaţi pe şase locuri de ajutor de şef de post în Olt. Cum vor fi repartizaţi cei declaraţi „Admis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La concurs nu pot participa cei care s-au înscris şi pentru admiterea la şcoala de poliţie  FOTO: arhiva/IPJ Olt
La concurs nu pot participa cei care s-au înscris şi pentru admiterea la şcoala de poliţie  FOTO: arhiva/IPJ Olt

Aproape 1900 de candidaţi s-au înscris pe cele doar şase posturi de ajutor de şef de post scoase la concurs în cadrul IPJ Olt. Concursul se încheie spre finele lunii octombrie.

Recrutarea pentru cele şase posturi se face din sursă externă, candidaţilor nefiindu-le impusă condiţia să fi absolvit o şcoală de specialitate. Se caută ajutor de şef de post pentru posturile de poliţie din Urzica, Vădăstriţa, Topana, Obârşia, Movileni şi Poboru.

„187 de candidaţi s-au înscris la concurs, pentru cele 6 posturi vacante de ajutor şef de post, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă“, a anunţat IPJ Olt. 

Etapei de depunere a dosarelor de înscriere îi urmează cea de validare a dosarelor. Doar cei cu dosarele valide vor susţine, în perioada 11-19 octombrie, proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. Cei care trec şi de această probă vor susţine, în 23 octombrie 2021, proba scrisă, de tip grilă. 

„Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute“, a mai anunţat IPJ Olt.

De menţionat că şi examenul de admitere pentru şcoala de poliţie este programat în aceeaşi perioadă, astfel că cei interesaţi de cariera de poliţist au fost nevoiţi să aleagă între şcoală şi încadrarea directă.

Vă recomandăm şi:

Bătaie pe posturile de şef de post din Poliţia Română. Peste 8.100 de candidaţi, înscrişi pentru cele 412 locuri

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite