Noi detalii despre persoanele plasate în Olt în carantină. Cum li se asigură hrana, cine îi păzeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane au fost transferate în spaţii speciale de carantină în judeţul Olt FOTO: Inquam Photo
Patru persoane au fost transferate în spaţii speciale de carantină în judeţul Olt FOTO: Inquam Photo

Patru persoane au fost plasate în carantină, în judeţul Olt, acestea fiind monitorizate de DSP şi cazate sub pază în spaţiile special amenajate.

Cele patru persoane au fost plasate în carantină marţi, 10 martie 2020 (primele două), respectiv miercuri (alte două). Toţi cei patru sunt cazaţi în spitalul de carantină Q1, informează DSP Olt, plasarea în carantină fiind făcută în prezenţa reprezentantului DSP Olt.           

„S-a recoltat proba nr. 1 pentru determinarea infecţiei umane cu noul coronavirus de catre personalul  de specialitate din DSP Olt. Hrana este asigurată în regim de meniu compus din mic dejun, prânz şi cina, de către DSP Olt, în baza protocolului de colaborare cu Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru punctul de carantina Q1. Paza incintei  este asigurata de catre reprezentantii Politiei Locale.

Persoanele carantinate au la dispozitie persoana de contact  din D.S.P. Olt, pentru comunicarea stării de sanatate, cât si preferinţe alimentare, preferinţe legate de hrană, echipamente“, a transmis DSP Olt.

De la începutul perioadei de supraveghere, în judeţul Olt au intrat în izolare 592 persoane, la această dată fiind în continuare izolate 410. patru persoane sunt în carantină şi alte două persoane, un copil de 4 ani şi mama acestuia, internate în spital, după ce copilul a prezentat simptome de frebră şi tuse, fiind contact al părinţilor săi care au căîlătorit în autocar cu pacientul din Suceva pozitic la Covid-19.      

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite