Mama patronului stației GPL de la Crevedia, primele declarații: „Ce vreți? Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petra Doldurea, soția primarului din Caracal, a avut o atitudine cel puțin ciudată când ziariștii i-au cerut să comenteze cumplitul eveniment soldat cu doi morți și 56 de răniți. Femeia a ieșit nervoasă la poarta casei și a început să-și arate mâinile, „să se vadă cât de muncite sunt".

Petra Doldurea, mama patronului stației GPL care a explodat la Crevedia FOTO / Ana Popescu
Petra Doldurea, mama patronului stației GPL care a explodat la Crevedia FOTO / Ana Popescu

Familia Doldurea are o avere impresionantă în Caracal. Primarul și soția sa locuiesc într-o casă de aproape 400 de metri ppătrați. În momentul în care au avut loc exploziile la Crevedia, Ion Doldurea era în străinătate, probabil, cu afaceri, având în vedere că soția sa era singură acasă.

„Uitați-vă la mâinile mele, să se vadă ce muncite sunt"

Îmbrăcată într-o rochie de casă, cu un șorț de bucătărie deasupra, Petra Doldurea mătura pavelele din curte în momentul în care i-a văzut pe ziariști. „Ce vreți? Copilul meu nu e fiu de beizadea. Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?", a spus femeia când a ajuns la poartă.

„Uitați-vă la mâinile mele, să se vadă ce muncite sunt", a mai spus soția primarului.

Întrebată ce crede, dacă fiul său are vreo vină pentru tot ce s-a întâmplat, aceasta a reacționat. „Nu-mi puneți mie astfel de întrebări. Eu nu știu nimic.  Nu mai stau cu băiatul meu de 14 ani. Să spună cei care fac ancheta. Băiatul meu este acolo, la Crevedia. Eu nu știu nimic", a declarat Petra Doldurea.

O reacție la fel de bizară, lipsită de orice fel de empatie față de victimele de la Crevedia, a avut-o și primarul din Caracal. 

Într-un interviu pentru România TV, imediat după incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a vorbit despre tragedia produsă la firma fiului său, Ionuţ Doldurea. Întrebat dacă știe că au murit oameni, primarul din Caracal a răspuns: „Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”, a precizat edilul, potrivit Antena 3.

Ion Doldurea a spus că în momentul exploziei se afla în străinătate, unde se pregătea să participe la o conferință, dar va reveni de urgență în România cu primul avion. De asemenea, acesta a mai spus că fiul său „discută acum cu procurorii”.

Două explozii devastatoare urmate de incendii au avut loc, sâmbătă seară, la o stație GPL din Crevedia, al cărei patron este fiul primarului PSD din Caracal, județul Olt, Ion Doldurea. În explozii, două persoane, soț și soție, au murit, iar 56 de persoane au fost rănite, majoritatea fiind pompieri care interveneau la fața locului. Un număr de 39 de pompieri au fost răniți în a doua explozie puternică produsă în jurul orei 21.00. 

Firma fiului primarului din Caracal nu avea autorizație de funcționare și figura ca fiind închisă încă din toamna anului 2020.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite