Imagini cumplite cu un tânăr spulberat de o mașină condusă haotic. Bărbatul a fost operat și va supraviețui VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în comuna olteană Cârlogani. Un tânăr mergea pe marginea drumului împreună cu un prieten când a fost lovit în plin de un autoturism care a intrat pe contrasens. Prietenul tânărului a reușit să se salveze, însă el a suferit mai multe fracturi la ambele picioare.

Captură VIDEO / Camera supraveghere
Captură VIDEO / Camera supraveghere

Accidentul a avut loc în după amiaza zilei de joi, 24 august. În jurul orei 14:50, polițiștii au fost sesizați prin 112  că pe Drumul Județean 677, în comuna Cârlogani, satul Cepari, a avut loc un grav eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

"Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Cârlogani, județul Olt și un pieton, respectiv un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Slatina", au transmis reprezentanții IPJ Olt într-un comunicat de presă.

Impactul violent a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum cei doi bărbați merg pe marginea drumului când brusc le apare în față un autoturism care intrase de pe contrasens. Unul dintre bărbați a apucat să fugă din calea mașinii, dar celălalt a fost pur și simplu spulberat.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

La fața locului, s-a deplasat o ambulanță care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Pietonul a suferit multiple fracturi la ambele picioare, fiind dus imediat în sala de operații. Medicii sunt încrezători că tânărul va supraviețui, dar spun că va necesita și alte intervenții chirurgicale, iar recuperarea va fi de lungă durată.

Ce a spus șoferul la audieri

Din declarațiile martorilor reiese că șoferul de 58 de ani a început la un moment dat să circule haotic și, fără să intre în vreo depășire sau să încerce să evite vreun obstacol, a intrat pe contrasens. 

Șoferul le-a spus polițiștilor că a început să se simtă rău în timp ce conducea, ar fi vrut să tragă pe dreapta, dar nu-și explică de ce a ajuns pe contrasens.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, dar și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative", au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite