Noi imagini cu criminalul din Caracal surprinse în Craiova, în ziua în care Alexandra a sunat la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au apărut noi imagini cu Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal. Bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din Craiova chiar în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Dincă a fost surprins în zona unui centru comercial din Craiova, unde şi-a încărcat cartela prepay a telefonului.

Au apărut noi imagini cu Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, acesta a fost surprins de o cameră de supraveghere din Craiova, chiar în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Dincă a fost surprins în zona unui centru comercial din Craiova, unde şi-a încărcat cartela prepay a telefonului.

Imagine indisponibilă

În ziua în care a ucis-o pe Alexandra, Dincă a fost în Craiova, în centrul comercial Bănie, situat pe strada Caracal din Craiova. Potrivit imaginilor surprinse de camere, Gheorghe Dincă se afla pe 25 iulie, la ora 10:00, în Craiova. În acest timp, Alexandra era sechestrată de mai bine de 24 de ore, şi jurul orei 11 a sunat la 112.

Imagine indisponibilă

În imagini Dincă îşi încarcă cartela şi apoi se urcă grăbit într-un taxi şi pleacă spre o locaţie necunoscută. În aceeaşi zi, două ore mai târziu, în jurul orei 12:13, Gheorghe Dincă a fost surprins de camere pe o stradă din Caracal, în momentul în care a aruncat peste un gard un şerveţel cu mai multe bijuterii care aparţineau Alexandrei Măceşanu.

Cât timp criminalul a fost plecat, Alexandra se afla legată în garajul acestuia şi a reuşit să sune la numărul de urgenţă 112.

Sursa Imagini: Observator.tv

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite