Femeie necunoscută, găsită înecată plutind pe râul Olt la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul femeii a fost găsit plutind pe râul Olt în dreptul plajei "Oltul" de la marginea municipiului Slatina...
Cadavrul femeii a fost găsit plutind pe râul Olt în dreptul plajei "Oltul" de la marginea municipiului Slatina...

Cadavrul unei femei a fost scos la mal în seara zilei de luni – 6 mai, în jurul orelor 19.30. Corpul a fost găsit plutind în derivă pe râul Olt, pe raza municiului Slatina, în zona aferentă plajei Oltului de la ieşirea din oraş spre Craiova. Autorităţile încearcă acum să stabilească identitatea femeii cu ajutorul Poliţiei.

Cel care a făcut tragica descoperire a fost un copil, acesta dând alarma la numprul de telefon unic 112. Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” (ISU) Olt s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a scoate cadavrul din apă. Din primele cercetări se pare că femeia a plutit în apele Oltului mai multe zile, mai multe informaţii urmând a fi posibile doar după efectuarea necropsiei.

“Am fost anunţaţi la numărul de telefon 112 că un cadavru pluteşte pe râul Olt în această seară (luni - 6 mai, n.a.). O echipă de la noi s-a deplasat la locul incidentului şi, după aproximativ 20 de minute, au reuşit să aducă la liman cadavrul care plutea. Este vorba despre o femeie cu vârsta cuprinsă între 50-55 de ani, care nu deţinea niciun act de identitatea asupra sa. Acum aşteptăm sosirea celor de la Medicina Legală pentru ridicarea cadavruluii şi efectuarea autopsiei. În acelaşi timp, Poliţia se va ocupa de stabilirea identităţii femeii”, a declarat Dan Ţolu, purtător de cuvânt interimar al ISU Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite