Copilă de nouă ani, agresată sexual de un individ, într-un microbuz. Bărbatul a fost arestat preventiv

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, care ar fi agresat sexual, într-un microbuz, o fată în vârstă de nouă ani, a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru infracţiunea de agresiune sexuală săvârşită împotriva unui minor, potrivit Agerpres.

 Faptele s-au petrecut într-un microbuz care circula pe ruta Balş - Călui. FOTO Shutterstock
Faptele s-au petrecut într-un microbuz care circula pe ruta Balş - Călui. FOTO Shutterstock

Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Balş, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, a rezultat că incidentul a avut loc în ziua de 9 mai.

„A mângâiat-o pe picior, în zona inghinală”

Totul a început într-o staţie de autobuz din oraşul Balş, agresiunea continuând într-un microbuz ce circula pe ruta Balş - Călui.

„În fapt, din mijloacele de probă administrate până în acest moment, rezultă că data de 09.05.2024, inculpatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe persoana vătămată, în vârstă de nouă ani, pe care nu o cunoştea. Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş - Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i persoanei vătămate o stare de temere şi de disconfort şi fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore", a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, Daniel Gună într-un comunicat transmis Agerpres.

Cele două martore au invitat-o pe fetiță să se mute pe un alt loc, lângă acestea.

Bărbatul a fost reţinut în ziua de 19 mai iar pe 20 mai, la propunerea procurorului de caz, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite