Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz șocant de crimă s-a produs miercuri, 6 decembrie 2023, în jurul orei 14,30, în localitatea Slătioara din județul Olt. Un bărbat a fost decapitat de un altul.

UPDATE 3 Oamenii din localitate spun că cei doi bărbați petreceau mult timp împreună. Criminalul îl găzduia adesea pe bărbatul pe care l-ar fi ucis, fiind ambii consumatori de băuturi alcoolice. Bărbatul bănuit de crimă ar avea un trecut agresiv, spun oamenii din Slătioara, ispășind chiar o pedeapsă cu închisoarea.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi: victima și presupusul criminal. 

La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14,25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unei societăți comerciale, din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, au mai precizat polițiștii.

UPDATE 2 Crima a avut loc într-o clădire dezafectată, fosta baie comunală din Slătioara. Aici, conform anumitor informații, își găsiseră adăpost victima, care ar fi o persoană fără casă, de aproximativ 50 ani, și agresorul. Anchetatorii încearcă acum să afle cum s-a ajuns la conflict și, în cele din urmă, la crimă.

Crima s-a produs într-o locuință dezafectată FOTO: captura video
Crima s-a produs într-o locuință dezafectată FOTO: captura video
Criminalul ar fi anunțat că a omorât un om, ulterior fiind anunțate autoritățile FOTO: captura video
Criminalul ar fi anunțat că a omorât un om, ulterior fiind anunțate autoritățile FOTO: captura video

UPDATE 1 Atacatorul ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 70 ani, cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice.

Acesta s-ar fi adresat, imediat după comiterea crimei, unor vânzătoare de la un magazin din apropiere, cărora le-a spus că a omorât un om și că trupul victimei se află într-o casă părăsită.

Oamenii au sunat la 112, iar echipajul Ambulanței Olt ajuns la fața locului a descoperit cadavrul decapitat al unui bărbat, într-o locuință părăsită din spatele magazinului.

Victima era complet dezbrăcată, criminalul spunând că a aruncat capul victimei în WC-ul din curte.

Atacatorul le-a spus celor ajunși la fața locului că i-a tăiat bărbatului capul „ca să-l ușureze”, cel mai probabil criminalul intenționând să scape de cadavru. Nu este deocamdată clar care ar putea fi mobilul crimei.

Știrea inițială

Faptele s-au petrecut miercuri, 6 decembrie 2023, în jurul orei 14.30.

La fața locului au fost solicitate echipajele de prim-ajutor, în primă fază fiind anunțat un eveniment de agresiune asupra unui bărbat care ar fi fost atacat și i s-ar fi tăiat brațul.

Ajunși însă la fața locului, membrii echipajului de la Ambulanță au descoperit un tablou șocant: un bărbat a fost decapitat, capul acestuia fiind aruncat într-un WC, spun sursele Adevărul.

„La fața locului se află o echipă de cercetare complexă din cadrul IPJ Olt, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite