Casă mistuită de flăcări la Călui-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul l-a lăsat pe bărbat sub cerul liber...
Incendiul l-a lăsat pe bărbat sub cerul liber...

Un bărbat din comuna Călui, judeţul Olt, a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce casa acestuia a fost distrusă în urma unui incendiu. Două maşini de pompieri au acţionat la faţa locului, dar eforturile acestora au fost în zadar. Întâmplarea a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 9 martie.

Pompierii Gărzii de Intervenţie din oraşul Balş au intervenit ieri, 9 februarie, cu două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, în comuna Călui pentru stingerea unui incendiu puternic la locuinţa unui bărbat care locuia singur, Ştefan M. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent la întreaga locuinţă a bărbatului alcătuită din două camere de locuit. De asemenea, incendiul s-a propagat şi la o anexă aflată în imediata apropiere a casei.

“În ciuda tuturor eforturilor noastre, care au durat mai bine de o oră şi jumătate, locuinţa şi bunurile din interiorul acestora au ars în totalitate. Nu în ultimul rând, a mai fost distrusă de flăcări şi o anexă gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ şase metri pătraţi şi circa 0,5 m.c. material lemons”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Din primele cercetări, pompierii au stabilit că reiese incendiul a izbucnit din cauza unor haine lăsate pe sobă de proprietar ce au fost cuprinse de flăcări.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite