Brânză cu termen de valabilitate depăşit într-un supermarket din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au continuat controalele la agenţii economici, în ultimele 24 ore aplicând mai multe amenzi, printre societăţile amendate fiind şi un supermarket din Slatina care comercializa brânză cu termenul de valabilitate depăşit.

Patru amenzi au aplicat, în 16 aprilie 2020, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt, printre cei amendaţi fiind şi responsabilii supermarket-ului Carrefour din zona Pandipo din Slatina. Aici s-au găsit 27 kilograme de brânză vrac, cu termen de valabilitate expirat.

„În urma unui control efectuat la un supermarket din municipiul Slatina, s-a constatat faptul că diverse produse oferite spre vânzare aveau termenul de valabilitate expirat. Societatea comercială a fost sancţionată cu amendă în valoare de 20.000 lei, iar produsele au fost confiscate.

Tot pe raza municipiului Slatina, alţi doi agenţi economici comercializau produse alimentare, respectiv făină, fără a deţine documente legale de provenienţă, fiind sancţionaţi cu amenzi în valoare de 5.000 lei“, a transmis IPJ Olt. Poliţiştii au mai descoperit, în comuna Curtişoara, un agent economic care oferea spre comercializare ţigarete fără timbru fiscal, în cazul acestuia amenda fiind în valoare de 5.000 lei, iar întreaga cantitate de produse, confiscată.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite