Accident deosebit de grav pe drumul european 574, în Olt. Patru bărbați au murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident foarte grav s-a produs marți seara, 7 martie 2023, pe Drumul European E754 - Drumul Național 65, în Olt. Patru bărbați au decedat în urma impactului între două mașini, alte trei persoane sunt rănite. Traficul este blocat.

Mai multe autospeciale de prim-ajutor s-au deplasat al fața locului FOTO: Info Trafic Slatina
Mai multe autospeciale de prim-ajutor s-au deplasat al fața locului FOTO: Info Trafic Slatina

UPDATE ora 19,35 - Inspectoratul pentru situații de Urgență a confirmat că patru dintre victimele accidentului produs la Jitaru sunt decedate. 

Patru bărbați au decedat SURSA martor
Patru bărbați au decedat SURSA martor

„Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme. Persoanele transportate la spital sunt două femei și un bărbat”, au precizat reprezentanții ISU Olt.

Mașinile s-au izbit violent SURSA martor
Mașinile s-au izbit violent SURSA martor

Știrea inițială

Din primele date, în accident ar fi fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane. Patru victime este posibil să fie decedate. Evenimentul s-a produs pe raza localității Jitaru, în seara de marți, 7 martie, la ora 19.00.

La fața locului s-au deplasate mai multe echipaje de prim ajutor. evenimentul este în plină desfășurare.

„La fața locului acționează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt”, au precizat reprezentanții ISU Olt. 

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite