Accident cu şapte răniţi din cauza unei depăşiri la Dăneasa-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de şapte persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalul nr. 1 din Craiova în urma producerii unui grav accident de circulaţie. Incidentul a avut loc pe raza comunei Dăneasa din judeţul Olt, în afara localităţii, cauza fiind o pătrundere pe contrasens în urma intenţiei de depăşire a unui autoturism.

Mai precis, accidentul a avut loc pe D.N. 6 – E 70, în afara localităţii Dăneasa. Ştefan N., în vârstă de 57 de ani, din municipiul Bucureşti, îşi conducea autoturismul proprietate personală, vineri seară, pe raza comunei menţionate în jurul orelor 18.20. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism  înmatriculat în Bulgaria, condus regulamentar de Nicuşor R., de 20 ani, din comuna Radomireşti, judeţul Olt.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ultimului conducător auto, care, din fericire, nu a necesitat internarea. O soartă mai puţin fericită au avut-o însă pasagerii aflaţi în cele două autoturisme implicate în accident. Astfel, au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 din Craiova numiţii: Elena C. (18 ani) şi fratele acesteia de 15 ani - ambii din comuna Radomireşti, aflaţi în maşina implicată de către Nicuşor R. Totodată, la acelaşi spital au ajuns şi conducătorul auto ce a produs accidentul, respectiv Ştefan N., precum şi alte trei persoane aflate în autoturismul său, respectiv Luminiţa N. (42 ani), Florentina S. (19 ani), şi un minor de zece ani, toţi din municipiul Bucureşti.

“Conducătorii auto ai ambelor autoturisme implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. De asemenea, acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii au întocmit şoferului ce a produs accidentul dosar pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Mai puteţi citi şi:

O căruţă condusă de un bărbat beat a lovit o femeie care circula pe o bicicletă

FOTO Un jandarm băut s-a izbit cu maşina în stâlpul unui semafor

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite