Accident cu doi răniţi la Pădurea Saru - Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia la volan, coroborată cu ploaia densă au fost, marţi după-amiază, condiţiile propice pentru producerea unui accident de circulaţie pe raza Pădurii Saru de lângă oraşul Balş din judeţul Olt. Două autoturisme au fost implicate în accident şi tot atâtea persoane au fost rănite, dintre care una a putut fi extrasă doar cu utilajele pompierilor. În final, ambele victime au scăpat cu viaţă, dar au rămas sub supraveghere medicală.

Pompierii SMURD din cadrul Detaşamentului Slatina al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt au fost solicităţi să intervină, marţi după-amiază, în jurul orei 15.00, pe DN 65/E 574, în zona Pădurea Saru, la un accident rutier cu o victimă încarcerată. Aceştia au acţionat inclusiv cu o autospecială dotată cu apă şi spumă pentru spălarea carosabilului, precum şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Olt de la Slatina.

“În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Pasagera de pe scaunul din dreapta al autoutilitarei (Elena C., 46 ani, din Craiova) a rămas blocată în vehiculul avariat, fiind scoasă din acesta doar cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare. Victima a fost preluată de echipajul cu medic în stare conştientă, prezentând traumatism cranio-facial, plăgi tăiate la pavilioanele ambelor urechi şi un traumatism la membrul superior drept. Femeia a fost transportată la Secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina”, a precizat Alin Băsăşteanu, responsabil relaţii mass-media ISU Olt.

De asemenea, pompierii SMURD au preluat şi transportat la acelaşi spital şi o a două victimă a accidentului, un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Goleşti, judeţul Vâlcea (Ion L., n.a.), şofer al autoturismului implicat. Acesta prezenta suspiciune de fractură la mâna stângă, traumatism toraco-abdominal şi traumatism la genunchiul membrului inferior stâng.

Poliţiştii au recoltat probe de la cei doi conducători auto în vederea sdtabilirii stării de alcoolemie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite