Workshop internaţional: Studenţii străini de la ULBS dansează şi gătesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii străini vor dansa şi vor găti mâncare tradiţională
Studenţii străini vor dansa şi vor găti mâncare tradiţională

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează miercuri, 28 septembrie, de la ora 19.00, un workshop internaţional de dans contemporan, condus de coregraful Hugo Wolff, alături de membrii Companiei de Dans Microbis.

CITIŢI ŞI:

Corigenţi la spirit civic

Ce filme şi ce piese de teatru vedem săptămâna asta la Sibiu

Lapte și corn abia de luna viitoare în școlile din județul Sibiu

La workshop vor participa 50 de studenţi străini din India, Pakistan, Bangladesh, Filipine, Vietnam, Thailanda, Franţa, Spania, Austria, Slovacia, Belgia, Bulgaria, Turcia, Portugalia şi Germania.
“Arta a fost întotdeauna o punte între oameni, indiferent de maniera în care se reflectă. Ne dorim ca amintirile pe care le construim acestor tineri – prin evenimentele pe care le organizăm, să rămână pentru totdeauna în sufletul lor”, declară Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Sibiu.
Va avea loc, de asemenea, un party internaţional organizat de studenţii străini şi de reprezentanţii Departamentului de Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu. Studenţii din Asia vor pregăti mâncare tradiţională din ţările din care provin, cu ingrediente şi condimente aduse de ei.
În luna septembrie, reprezentanţii Departamentului de Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu au organizat un alt eveniment pentru studenţii străini care studiază la Sibiu. Atunci a avut loc un workshop de dansuri tradiţionale. Studenţii străini au dansat alături de membrii Ansamblului Folcloric Ardealul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite