VIDEO Patru tâlhari au fost surprinşi de poliţişti în timp ce jefuiau o casă în Sibiu. Intervenţie spectaculoasă a mascaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost luaţi ca din oală de către poliţiştii care aveau informaţii despre infractori. FOTO Captură video
Hoţii au fost luaţi ca din oală de către poliţiştii care aveau informaţii despre infractori. FOTO Captură video

Patru tineri din Maramureş au fost prinşi în flagrant delict, după ce ar fi sustras dintr-o locuinţă din Sibiu bijuterii şi bani. Aceştia au fost reţinuţi pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Cei patru maramureşeni ar fi constituit o adevărată grupare infracţională specializată în furturi din locuinţe. În ultima perioadă, ei ar fi acţionat cu precădere în Sibiu. 

„În fapt, la data de 11 iunie a.c., doi bărbaţi, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi pătruns într-o locuinţă din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii (două perechi de cercei şi două pandantive) şi bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro”, au informat reprezentanţii Poliţiei Sibiu. Surse din cadrul anchetei susţin că cei patru ar fi suspecţi şi în mai multe cazuri de tâlhărie din centrul ţării.

Potrivit sursei citate, transportul celor doi la şi de la locul faptei ar fi fost asigurat de alţi doi maramureşeni, o femeie, de 33 de ani şi un bărbat, de 34 de ani. Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate, precizează poliţiştii, iar faţă de persoanele în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.
 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din Sfântu Gheorghe şi al poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale - I.P.J. Sibiu. Suportul de specialitate al acţiunii a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite