VIDEO Autoturism cu remorcă, în care se aflau 12 pasageri, oprit de poliţiştii rutieri din Sibiu; şoferul a fost amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri din judeţul Sibiu au oprit în trafic un autoturism care tracta o remorcă, iar în urma verificărilor s-a constatat că în acestea se aflau 12 pasageri, care intenţionau să ajungă în judeţul Vâlcea. Şoferul a fost amendat cu 870 de lei.

Poliţiştii rutieri aflaţi de serviciu în trafic, pe DN 7, în judeţul Sibiu, au oprit pentru control, în timpul unei acţiuni privind legalitatea transportului de persoane, un autoturism care tracta o remorcă. În urma verificărilor, ei au constatat că şoferul transporta 12 pasageri.

"Consecinţele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranţă la care s-au expus pasagerii şi în raport cu particularităţile de drum existente pe DN 7, drum naţional cu valori de trafic ridicate şi cu succesiuni de curbe periculoase", arată Poliţia Română.

Conform legislaţiei rutiere în vigoare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Persoanele respective intenţionau să ajungă în judeţul Vâlcea, dar au fost oprite de poliţişti până la identificarea unei alte variante de transport.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite