UPDATE Poliţiştii caută un şofer care a intrat cu maşina într-un camion staţionat şi a fugit de la locul accidentului şi a rănit o persoană. Bărbatul a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Sibiu caută, sâmbătă seară, un şofer care a intrat cu maşina într-un camion staţionat şi a fugit. În autoturism se afla şi un pasager care iniţial a fugit de la locul accidentului, ulterior revenind şi anunţând incidentul. Bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital.

UPDATE 23.00 Poliţiştii din Sibiu l-au identificat şi prins pe bărbatul care a provocat un accident în municipiu şi a fugit. Acesta nu deţine permis de conducere şi este cercetat pentru comiterea a patru infracţiuni.

”În urmă cu puţin timp, poliţiştii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto implicat în accidentul din municipiul Sibiu, str. Ştefan cel Mare. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Caşolţ, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Sibiu.

”Un autoturism a intrat în coliziune cu un autovehicul staţionat. Imediat după producerea accidentului, atât şoferul cât şi pasagerul au părăsit locul accidentului, pasagerul însă a revenit la scurt timp sesizând accidentul şi solicitând ambulanţă”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Sibiu.

Accidentul s-a produs în municipiul Sibiu, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru efectuarea de cercetări.

În paralel, sunt derulate activităţi pentru identificarea şi depistarea conducătorului auto.

Poliţia din Sibiu a precizat că autoturismul implicat în accident este neînmatriculat.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu au precizat că au preluat de la locul accidentului pasagerul din autoturism care a suferit un traumatism toracic, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite