UPDATE Imagini de coşmar pe un drum naţional din Sibiu: TIR răsturnat după o coliziune cu o maşină al cărei şofer a murit FOTO

0
0
Imagini de coşmar pe DN 14 în Axente Sever - Sibiu în urma coliziunii dintre un TIR şi o maşină o persoană a murit Foto Adevărul
Imagini de coşmar pe DN 14 în Axente Sever - Sibiu în urma coliziunii dintre un TIR şi o maşină o persoană a murit Foto Adevărul

Un accident rutier mortal s-a produs vineri seara. 19 noiembrie, pe DN 14, în Axente Sever, soldat cu moartea unei persoane şi blocarea totală a traficului între Sibiu şi Mediaş.

Update, ora 22:47 Traficul pe DN 14, în judeţul Sibiu, a fost reluat în condiţii normale după aproximativ şase ore de la producerea accidentului din Axente Sever. 

În acest răstimp, circulaţia a fost deviată prin Şeica Mare - Şeica Mică - Copşa Mică. Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au mai menţionat şi că nu s-au înregistrat valori mari de trafic. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ -

În urma coliziunii dintre un TIR şi un autoturism, cel dintâi s-a răsturnat pe şosea, iar maşina a devenit fier vechi. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a trimis la intervenţie un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj de pompieri militari.

Şoferul din autoturism, un bărbat din Mediaş, în vârstă de 51 de ani, nu a avut nici o şansă de supravieţuire. La sosirea salvatorilor, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Pompierii au fost cei care l-au descarcerat din maşină.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL MORTAL DE PE DN 14, ÎN AXENTE SEVER - SIBIU

Conducătorul auto din TIR-ul răsturnat, în vârstă de 50 de ani, din Braşov, a scăpat fără vătămări corporale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. 

„Traficul rutier este blocat total în continuare. Autoturismul era condus spre Mediaş, iar camionul spre Sibiu. Din păcate, şoferul autoturismului a decedat în urma coliziunii. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului”, a menţionat aceeaşi sursă.

Vă mai recomandăm şi:

UPDATE Explozie generată de o mină antipersonal la uzina de armament din Băbeni: patru morţi şi patru răniţi grav

Ce dezvăluiri a făcut prefectul de Vâlcea despre explozia de la uzina de armament din Băbeni. Patru persoane au murit 

Mai multe - Sibiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite