UPDATE FOTO VIDEO Trafic rutier blocat total pe Valea Oltului. Cinci victime în urma unei coliziuni între un TIR, un autocar şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe Valea Oltului la Tălmaciu - Vâlcea Foto DRDP Braşov
Accident pe Valea Oltului la Tălmaciu - Vâlcea Foto DRDP Braşov

Un accident rutier s-a produs marţi dimineaţa, 14 ianuarie, pe Valea Oltului, în judeţul Sibiu, în urma unei coliziuni între mai multe autovehicule traficul pe DN 7 / E 81 a fost blocat total.

GALERIE FOTO

Update, ora 10.40 După mai bine de două ore traficul pe Valea Oltului, în dreptul localităţii Tălmaciu, a fost reluat alternativ. O jumătate de oră mai târziu, se circula pe ambele sensuri.

Traficul a fost blocat total marţi, 4 ianuarie, pe DN 7, în judeţul Sibiu, timp de două ore, după ce un tirist imprudent a intrat pe contrasens unde a lovit o maşină, iar apoi cu semiremorca a acroşat un autocar în care se aflau 40 de pasageri. În urma acestui accident, cinci oameni au ajuns la spital.

Update, ora 09.25 Potrivit informaţiilor furnizate de ISU SIbiu, şoferul din autocar, de aproximativ 40 de ani, a fost descarcerat de către un echipaj de pompieri. După ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportat la Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Sibiu cu fractură deschisă membre inferioare.

Dintre celelalte patru victime, trei au fost transportate la UPU Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple cu diverse traumatisme.

În afara acestora, încă 41 de persoane, toate din autocarul implicat în accident, au fost evaluate, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Acestea au fost preluate de alt autocar”, se mai spune în finalul comunicării ISU Sibiu.

    

Update, ora 08.50 Poliţia Sibiu a anunţat că în autocar erau 40 de pasageri. Potrivit aceleiaşi surse, şoferul TIR-ului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. TIR-ul a derapat într-o curbă şi a pătruns pe contransens unde s-a ciocnit cu un autoturism care venea spre Vâlcea. Remorca a lovit un autocar care, ca şi TIR-ul, se îndrepta spre Sibiu. În autocar erau 40 de pasageri. 

    

    

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, dinspre Vâlcea, şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens, unde capul tractor intră în coliziune cu un turism condus regulamentar spre Vâlcea. Semiremorca loveşte un autocar condus tot spre Sibiu, autocar în care se aflau 40 de pasageri şi trei şoferi.

Şoferul aflat la volanul autocarului în momentul producerii accidentului şi soferul turismului sunt transportaţi la spital, conştienţi. Trafic blocat total în continuare”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Update, ora 8.45 Momentan, potrivit ISU Sibiu, se intervine pentru descarcerarea unuia dintre şoferi. Una dintre celelalte patru victime este femeie.

ŞTIREA INIŢIALĂ -

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu în jurul orei 8.00 a avut loc o coliziune între un TIR, un autocar şi un autoturism. 

Unul dintre şoferii implicaţi este încarcerat, iar în afara lui încă patru persoane au solicitat îngrijiri medicale. 

La faţa locului intervin echipaje ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu: două echipaje SMURD, o autospecială pentru salvare victime multiple şi un echipaj de la descarcerare.

Din primele informaţii, sunt cel puţin cinci victime în urma acestei coliziuni. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite