Un compactor, căzut de pe o platformă de transport, a făcut praf un autoturism, un stâlp de electricitate şi o conductă de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un compactor a distrus o conductă de gaz un stâlp de electricitate şi un autoturism pe DN 14 în Slimnic - Sibiu Foto IPJ Sibiu
Un compactor a distrus o conductă de gaz un stâlp de electricitate şi un autoturism pe DN 14 în Slimnic - Sibiu Foto IPJ Sibiu

Incidentul soldat doar cu pagube materiale a avut loc în trafic, vineri dimineaţa, 11 februarie, pe DN 14, în localitatea Slimnic din Sibiu. Circulaţia în zonă a fost deviată.

Update, Traficul pe DN 14 în judeţul Sibiu a fost reluat în localitatea Slimnic, pe ambele sensuri de mers, după aproximativ două ore de la producerea unui incident rutier.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu reiese că utilajul industrial era transportat pe platforma unui ansamblu rutier când a căzut într-o curbă.

„În localitatea Slimnic, trafic rutier blocat pe DN 14, deviat pe străzile laterale, din cauza unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi o conductă de gaz au fost avariate după ce, pe un tronson în curbă, un compactor a căzut de pe platforma de transport a unui ansamblu rutier. De asemenea, în eveniment este implicat şi un autoturism avariat de utilaj”, a transmis Elena Welter, purtătoarea de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Aceeaşi sursă a mai menţionat şi că în zonă se intervine pentru remedierea defecţiunilor, mai ales a celor care ţin de reţeaua de gaz.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române au fost semnalate în zonă scurgeri de gaze şi se apreciază că traficul va fi reluat în aproximativ o oră: „Pe DN 14 Sibiu - Mediaş, în comuna Slimnic, un compactor s-a desprins de pe platforma ce îl transporta şi a impactat un stâlp de electricitate, acroşând şi o ţeavă de gaze, fiind scurgeri. Nu sunt persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe străzi adiacente. Se estimează reluarea normală a traficului în 45 - 60 de minute”.

Vă mai recomandăm şi:  

Incident şocant într-o benzinărie din Sibiu. Înjunghiat de faţă cu zeci de martori, dintr-un motiv stupid VIDEO

Minora răpită din curtea unei case, găsită în Sibiu, în compania unui băiat de 13 ani

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite