Ultima conversație pe care a avut-o Angelika, studenta dispărută de o lună. Fratele ei: „Este o fire mai introvertită”

0
Publicat:

Studenta dispărută din Sibiu, Angelika Maurer, e în continuare de negăsit. Mobilizarea celor 300 de persoane care au participat, joi, 2 martie 2023, la căutări, a fost fără succes, spre disperarea familiei. 

Studenta dispărută. FOTO arhivă familie
Studenta dispărută. FOTO arhivă familie

Fratele studentei dispărute, Victor Maurer, a vorbit la Digi24 despre ultima conversație pe care Angelika a avut-o înainte să nu mai știe nimeni nimic despre ea.

Ultima discuție despre care știm a fost cu un coleg de facultate cu o zi înainte de dispariție. A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință. Ea e o fire mai introvertită, nu avea foarte mulți prieteni și nici cu noi nu comunica foarte des”, a spus tânărul.

Fratele a mai mărturisit că s-a văzut cu sora sa de sărbători și că au mai discutat telefonic ulterior, dar nimic nu i-a dat de gândit că tânăra ar avea probleme serioase, adăugând că singura ei preocupare serioasă era facultatea.

Amintim că, peste 300 de persoane au participat joi, 2 martie 2023, în zona municipiului Sibiu, la căutarea studentei Angelika Claudia Maurer, în vârstă de 25 de ani, care a dispărut acum aproape o lună.

Dispariția studentei fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

În 25 februarie, în pădurea Dumbrava, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu. Este vorba despre cartea de identitate și un telefon.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite