Ultima conversație pe care a avut-o Angelika, studenta dispărută de o lună. Fratele ei: „Este o fire mai introvertită”

0
Publicat:

Studenta dispărută din Sibiu, Angelika Maurer, e în continuare de negăsit. Mobilizarea celor 300 de persoane care au participat, joi, 2 martie 2023, la căutări, a fost fără succes, spre disperarea familiei. 

Studenta dispărută. FOTO arhivă familie
Studenta dispărută. FOTO arhivă familie

Fratele studentei dispărute, Victor Maurer, a vorbit la Digi24 despre ultima conversație pe care Angelika a avut-o înainte să nu mai știe nimeni nimic despre ea.

Ultima discuție despre care știm a fost cu un coleg de facultate cu o zi înainte de dispariție. A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință. Ea e o fire mai introvertită, nu avea foarte mulți prieteni și nici cu noi nu comunica foarte des”, a spus tânărul.

Fratele a mai mărturisit că s-a văzut cu sora sa de sărbători și că au mai discutat telefonic ulterior, dar nimic nu i-a dat de gândit că tânăra ar avea probleme serioase, adăugând că singura ei preocupare serioasă era facultatea.

Amintim că, peste 300 de persoane au participat joi, 2 martie 2023, în zona municipiului Sibiu, la căutarea studentei Angelika Claudia Maurer, în vârstă de 25 de ani, care a dispărut acum aproape o lună.

Dispariția studentei fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

În 25 februarie, în pădurea Dumbrava, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu. Este vorba despre cartea de identitate și un telefon.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite