Ucigaşii taximetristului Gheorghe Mare au fost arestaţi preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
criminali taximetrist brasov

Trei dintre cei patru suspecţi în cazul înfiorătoarei crime comise la sfârşitul săptămânii trecute, a cărei victimă a fost taximetristul Gheorghe Mare, au ajuns în spatele gratiilor.

Ucigaşii taximetristulucernământi omorât la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Braşov au fost arestaţi preventiv. Magistraţii Tribunalului Sibiu au admis propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile în cazul bărbaţilor de 26 şi 19 ani şi pentru 19 zile în cazul celui de 17. Cel de 16 ani rămâne internat în spital, unde va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se vedea dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. 

Gheorghe Mare a plecat la serviciu joi dimineaţa, pe 14 februarie, a povestit soţia acestuia, iar vineri dimineaţa, în 15 februarie, nu a mai ajuns acasă. Alarmată, femeia a mers imediat şi a anunţat dispariţia la poliţie. Sâmbătă, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în portbagajul maşinii sale, la limita dintre judeţele Braşov şi Sibiu. 

Cei de la firma de taximetrie spun că, în noaptea fatală, bărbatul a anunţat cursa spre Făgăraş, însă nu a respectat o procedură standard, aceea ca la cursele în afara localităţii să anunţe la dispecerat datele din buletin ale persoanelor pe care urmează să le transporte. 

Iniţial, cercetările în acest caz au fost făcute de procurorii de la Braşov, dosarul fiind ulterior declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Colegii taximetristului găsit mort în portbagajul maşinii sale, la sfârşitul săptămânii trecute, sunt în stare de şoc şi spun că meseria este una extrem de periculoasă, pentru că nu ştii niciodată cine ţi se urcă în maşină.

Miercuri, 20 februarie, taximetristul a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, rude, prieteni şi colegi, iar în aceeaşi zi ucigaşii săi au fost prinşi. Ulterior, anchetatorii au povestit că au acţionat cu o cruzime ieşită din comun. Şi-au planificat crima pe drum, prin sms-uri, iar după ce l-au ştrangulat pe bărbat cu centura de siguranţă l-au închis în portbagajul maşinii, deşi acesta era încă viu. L-au auzit cum se zbate, cum respiră greu, însă l-au lăsat fără nicio mustrare de conştiinţă să-şi dea ultima suflare. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite