Tarja Turunen, ex-Nightwish, revine la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Artmania Festival au anunţat prezenţa la Sibiu în această vară a altor două mari nume în industria muzicală: Tarja Turunen şi Republica.

CITEŞTE ŞI:

Biletele la Artmania 2011 s-au pus în vânzare: doar 70 de lei abonamentul

Economic, Artmania de la Sibiu a fost peste Iron Maiden la Cluj-Napoca

După rockerii de la Sonata Arctica şi Lacrimas Profunder organizatorii Artmania au confirmat pentru ediţia din această vară revenirea la Sibiu a Tarjei Turunen, soprana devenită celebră în toată lumea alături de Nightwish. Tarja este îndrăgită în mod special pentru concertele sale extraordinare, drept dovadă fiind ultimele două reprezentaţii organizate de ARTmania, începând prin concertul de Crăciun 2005 la Sala Thalia şi My Winter Storm Tour la Sala Palatului în 2009. Concertul Tarjei va fi urmat de o petrecere dedicată artistei.

În plus, în Piaţa Mare a Sibiului va concerta şi trupa Republica. Melodia lor - “Ready to go” - a fost un adevărat hit al anilor ’90, clasându-se pe primele locuri ale topurilor internaţionale. Ajuns la cea de-a şasea ediţie, Artmania Festival este programat pentru săptămâna 8 – 14 august 2011, Tarja Turunen urmând a ţine capul de afiş al zilei de vineri, în vreme ce Republica va cânta în ziua de sâmbătă.

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Diverta, Germanos şi toate celalte reţele partenere Eventim, Cărtureşti şi online prin shop.artmania.ro, eventim.ro, myticket.ro. Preţul este între 60-100 de lei pentru o singura zi şi 90-180 lei pentru abonamente în funcţie de momentul achiziţionării acestora.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite