Târgul de Paşti din acest an se deschide pe 11 aprilie, în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 11 aprilie Târgul de Paşti din Sibiu dă startul sezonului evenimentelor din Piaţa Mare şi îi aşteaptă pe vizitatori cu surprizele de anul acesta – expozanţi noi, ţarcul de iepuraşi, ateliere creative de încondeiat ouă şi un aranjament al căsuţelor sub forma unor flori.

La Târgul de Paşti din Sibiu se pot înscrie expozanţi din toată ţara, scopul fiind acela de a aduce ceva în fiecare an ceva nou vizitatorilor. Datorită succesului ediţiilor trecute şi a atractivităţii oraşului, înscrierile devin de la an la an tot mai interesante.

“În fiecare an suntem puşi în situaţia tot mai plăcută de a primi propuneri de standuri tot mai interesante, astfel am putut pregăti anul acesta un număr de 13 expozanţi noi, printre produsele aduse de aceştia sunt: jucării cu lavandă, ghivece şi cutii decorate manual, ii şi tablouri realizate cu fir de aţă, păpuşi şi jucării din pânză, cupcakes, cake-pops sau ciocolată artizanală”, spune  Andrei Drăgan Răduleţ, managerul evenimentului. 

Pentru că Paştele e o sărbătoare mult aşteptată de cei mici, copiii sunt în centrul atenţiei la acest eveniment, iar acestora le sunt pregătite noi surprize, cum ar fi o familie de iepuraşi proaspăt ieşiţi din puf, care vor locui într-un ţarc special, unde copii pot îi pot privi de aproape. De asemenea sunt pregătite ateliere creative pentru cei mici în cadrul cărora copiii pot să înveţe încondeiatul ouălor sub îndrumarea unui artist popular.

Vă mai recomandăm: 

„Aşteptându-l pe Godot” revine pe scena de la Sibiu. Ce spectacole vedem în aprilie la Teatrul Naţional ”Radu Stanca”

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă duminică, 13 aprilie, ora 19:00, spectacolul „Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett, în regia lui Silviu Purcărete.

Festival internaţional de benzi desenate, în aprilie la Sibiu

Asociaţia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu « în parteneriat cu Asociaţia « Solidarité 35 Roumanie » din Franţa organizează în zilele de 4, 5 si 6 aprilie 2014 în Sala CIT a Primăriei Sibiu (Piaţa Mare) a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Benzi desenate de la Sibiu.

Diary of Dreams si Crematory, noile confirmari ARTmania Festival 2014

Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite