Starurile rock au ajuns la Sibiu pentru Artmania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Siters of mercy” se află deja la Sibiu, urmând ca în zilele următoare să ajungă şi Swallow the Sun, Kamelot şi vedeta festivalului, Serj Tankian.

CITEŞTE ŞI:

Serj Tankian, liderul System of a Down, promite la Sibiu acelaşi show ca la Sonisphere Finlanda

Șase trupe din România concertează la ARTmania Festival 2010

Intrare gratuită la muzeele din Sibiu pentru posesorii de bilete la ARTmania Festival 2010

Mâine debutează în forţă în Piaţa Mare cea de-a cincea ediţie a Festivalului Artmania. Mii de rock-eri din toată ţara şi din străinătate sunt aşteptaţi zilele acestea la Sibiu, pentru a lua parte la cel mai important festival găzuit anul acesta de oraşul nostru. Printre primii rock-eri care au ajuns deja în Piaţa Mare se numără „sisters of mercy”, legendara trupă care ţine capul de afiş al zilei de mâine. „Trupa, care va aniversa 30 de ani de carieră în 2011, promite că va dezlănţui o "maşinărie industrială muzicală" în Piaţa Mare a oraşului”, spun organizatorii Artmania. “Sisters of mercy” vor urca pe scenă mâinse de la ora 22.00, după Swallow the Sun şi Kamelot.

Punctul culminant al festivalului va fi atins însă sâmbătă seara, când vor concerta Sirenia, Dark Tranquility şi Serj Tankian. În plus, Anul acesta ARTmania Festival prezintă şi alte concerte cu şase trupe românesti de excepţie: Grimus, ACT, LOST, Tiarra, 9.7 RICHTER şi Sign of Agony. Acestea vor concerta în diverse pub-uri şi localuri din Sibiu.

Accesul în spaţiul special amenajat din Piaţa Mare va fi restricţionat, numai posesorii de bilet putând intra. Până la sfârşitul zilei de astăzi un bilet costă 90 de lei pe zi şi 160 un abonament,urmând ca între 13 - 15 august un bilet să coste 110 RON pe zi şi 180 lei un abonament.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite