Sibiu: Șase persoane spitalizate, trei adulți și trei copii, după un accident rutier la Ruja

0
Publicat:

Șase persoane, trei adulți și trei copii, au fost spitalizate, în urma unui accident rutier petrecut pe drumul județean 106 la Ruja, în județul Sibiu, scrie Agerpres.

Ambulanță pentru victime multiple Foto: ISU Sibiu
Ambulanță pentru victime multiple Foto: ISU Sibiu

Conform primelor cercetări la fața locului de polițiști a rezultat că un bărbat de 55 de ani a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, apoi cu o altă mașină tot din sens opus condusă de un bărbat de 24 de ani. În urma coliziunii, mașina condusă de bărbatul de 35 de ani s-a răsturnat în afara carosabilului, a comunicat IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, șase persoane, dintre care trei adulți și trei minori au fost spitalizați în urma accidentului.

Din mașina condusă de barbatul de 55 de ani au suferit vătămări corporale cei doi pasageri, un bărbat și un băiat în vârstă de 6 ani, iar din autoturismul care s-a răsturnat în afara părții carosabile au fost răniți toți ocupanții, șoferul, o femeie de 27 de ani, doi copii, un băiat de 5 ani și o fată de 7 ani. Din al treilea autoturism nu fost înregistrate victime. Toate persoanele implicate în accident sunt localnici. Traficul este în zonă este îngreunat.

Potrivit ISU Sibiu, în accident au fost implicate în total zece persoane, dar șase au avut nevoie de îngrijiri medicale. Minorii răniți prezintă taumatisme faciale și sunt transportați la Spitalul de Pediatrie, potrivit ISU Sibiu.

Cei trei adulți, o femeie și doi bărbați, au traumatisme și contuzii și vor fi transportați la UPU Sibiu. Celelalte patru persoane au refuzat îngrijirile medicale și transportul la spital. La locul accidentului au intervenit două echipaje ale SMURD, o autospecială de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite