Scena principală a Festivalului ARTmania revine în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitorii muzicii rock sunt asteptati in centrul Sibiului
Iubitorii muzicii rock sunt asteptati in centrul Sibiului

Festivalul ARTmania atrage în fiecare an mii de turişti la Sibiu iar la aniversarea a zece ediţii principalele concerte internaţionale vor avea loc în Piaţa Mare, cu acces gratuit, în zilele de vineri şi sâmbătă, 31 iulie şi 1 august 2015.

Potrivit organizatorilor, programul concertelor din Piaţa Mare va urma structura clasică cu trei formaţii internaţionale pe seară, începând de la ora 19:00. Apocalyptica, Anathema, Clan of Xymox şi Saturnus sunt principalele formaţii confirmate pentru Sibiu, trei dintre ele concertând pentru prima dată la festival. Organizatorii oferă zece Meet&Greet-uri cadou participanţilor care vor demonstra la Sibiu în timpul festivalului, cu ajutorul biletelor păstrate, zece ani de prezenţă la ARTmania Festival Sibiu.

Cei mai dedicaţi fani ai festivalului care şi-au achiziţionat abonamente în avans le pot transforma în promoţionalele aniversare realizate special pentru cea de-a zecea ediţie  sau pot opta pentru rambursare. 

Festivalul va promova şi în acest an numeroase evenimente culturale derivate din cultura rock, în săptămâna 27 iulie - 2 august, sub deviza “10 ani de ARTmania Festival”.  

Vă mai recomandăm: 

Cele mai bune mâncăruri din bucătăria tradiţională ţigănească. Cum se prepară Şah Hai Mas-ul, puiul pe sâr a la Lulica, bândăreţul sau săviacul

Mâncărurile tradiţionale ale romilor sunt simplu de făcut, foarte săţioase şi, spun cei care le-au testat, extrem de savuroase. Şah Hai Mas-ul, puiul pe sâr a la Lulica, bândăreţul sau săviacul sunt preparate uşor de făcut de către orice gospodină.

Istoria controversată a salamului de Sibiu. De ce costa cât 24 de kilograme de zahăr şi cum a salvat Nicu Ceauşescu producţia salamului „de lux” de la Mediaş

Vestitul salam de Sibiu era considerat, în comunism, unul dintre produsele de lux din România. Producţia mergea în cea mai mare parte la export. „Adevărul“ vă spune povestea gustosului salam.

Secretele brânzei de Sibiu. Cum se păstrează preparatul unic în România şi cum o deosebim de falsurile de pe piaţă

Vestită nu doar în ţară ci şi în afara graniţelor ei, telemeaua de Sibiu se face şi acum după reţete vechi, transmise în familiile de oieri din generaţie în generaţie. Gustul deosebit depinde de mai mulţi factori, de la compoziţia păşunilor unde sunt duse oile până la modul de preparare şi păstrare.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite