Olivia Steer lansează „Dulciuri de poveste” în cadrul Sibiu Book Festival

0
0

Cunoscuta realizatoare de televiziune îşi va lansa volumul sâmbătă, 14 septembrie, în cadrul standului Librăriei Humanitas „Constantin Noica” de la Sibiu Book Festival, în Piaţa Mare.

Lansarea volumului „Dulciuri de poveste”, va avea loc de la ora 13 şi va fi urmată de o sesiune de autografe. Vă veţi întâlni cu o carte magică cu poveşti şi reţete pentru dulciuri sănătoase.

Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, balauri înfricoşători şi zmei-paralei, împăraţi aprigi în luptă şi cai năzdrăvani, zâne cu ochi de mărgărite şi hultani care îmblânzesc furia cerului – o lume întreagă cu toate minunăţiile ei locuieşte în paginile acestei cărţi! Filă de poveste după filă de poveste, vei străbate codri de argint şi de aur, vei cutreiera prin palate strălucite, vei călători peste mări şi ţări şi vei învăţa cum să dobândeşti înţelepciune şi curaj. Ascunse într-un buzunar tainic din haina poveştii, douăsprezece reţete dulci, din fructele cele mai alese, te îmbie să le pregăteşti ca-n joacă şi să le savurezi fără să stai pe gânduri.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai îndrăgiţi oameni de televiziune de la noi, Olivia Steer s-a născut pe 30 decembrie 1975, în Oradea, într-o familie de filologi, şi a crescut înconjurată de cărţi, pentru care a făcut o pasiune statornică. Din 2011, Olivia Steer este prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste de la postul Acasă Tv.

Vă mai recomandăm:

Gigi Căciuleanu deschide stagiunea 2013 - 2014 la Teatru Naţional ”Radu Stanca”

Alexandru Tomescu deschide Festivalul Enescu la Sibiu

Toamnă bogată în evenimente culturale şi sportive, la Sibiu

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri