O minoră de 16 ani din Sibiu a fost dată dispărută de mama ei. Copila se află în Cehia

0
Publicat:

O minoră în vârstă de 16 ani din Apoldu de Sus, aflată în oraşul Brno din Cehia, este căutată de poliţiştii din Sibiu, după ce aceasta nu a mai putut fi contactată de familie din data de 6 septembrie.

Minora dispărută / Foto Turnul Sfatului
Minora dispărută / Foto Turnul Sfatului

„La data de 14 septembrie, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie domiciliată în localitatea Apoldu de Sus cu privire la faptul că, din data de 6 septembrie, nu a mai putut să o contacteze pe fiica sa, Zoltan Adelina Cruciţa, în vârstă de 16 ani, aflată pe teritoriul Cehiei, în oraşul Brno'', informează IPJ Sibiu.

Fata are o înălțime de 160 centimetri, 50 de kilograme, ochi căprui și păr brunet. În momentul dispariției, fata purta hanorac cu glugă de culoare mov, pantaloni blue-jeans de culoare albastru și pantofi sport marca Adidas de culoare verde.

Ca semne particulare, aceasta are o aluniţă în zona frunţii, tatuaj pe antebraţul stâng cu inscripţia NA, mai arată poliţiştii sibieni, scrie Agerpres.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, precizează IPJ Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite