Noi locuri de muncă puse la dispoziţia absolvenţilor la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa va avea loc la Cercul Militar din Sibiu
Bursa va avea loc la Cercul Militar din Sibiu

În cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi organizată vineri, 23 septembrie, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, persoanele care doresc să se angajeze au de ales dintr-un număr de 383 locuri de muncă puse la dispoziţie de 40 agenţi economici din judeţ. Acţiunea se desfăşoară concomitent în Sibiu (la Cercul Militar) şi Mediaş (la sediul agentiei), începând cu ora 10.00.

CITIŢI ŞI:

Profesorii de la Artă continuă protestele. Elevii stau acasă şi mâine

Conferinţă Naţională de Medicină a Muncii la Sibiu

Această măsură activă promovată de AJOFM Sibiu se adresează în special absolvenţilor de orice formă de învăţământ, dar este deschisă oricărei persoane care se află în căutarea unui loc de muncă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă este gratuită.

Dintre agenţii economici din judeţ contactaţi de către AJOFM Sibiu în vederea identificării cererii de forţă de muncă, au confirmat participarea la bursă 40, care oferă 383 locuri de muncă vacante (la Sibiu 24 firme oferă 179 locuri şi la Mediaş 16 firme – 204 posturi). Dintre acestea 57 se adresează persoanelor cu studii superioare şi 326 persoanelor fără studii superioare.
Printre meseriile cele mai solicitate se numără – pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer in textile, consilier financiar, analist cumparari, iar pentru persoanele fără studii superioare oferta este formată din: confectioner imbracaminte, operator la masini unelte, agent securitate, muncitori necalificati,etc.

La această dată în evidenţele AJOFM Sibiu sunt înregistraţi un număr de 522 absolvenţi (304 femei) dintre care 297 sunt neindemnizaţi şi 225 indemnizaţi; din punctul de vedere al nivelului de pregătire 83 sunt absolvenţi de învăţământ primar, 271 persoane au studii medii şi 168 studii superioare.

Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite