Helloween concertează în Piaţa Mare a Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemţii de la Helloween concertează pentru a doua oară la Sibiu
Nemţii de la Helloween concertează pentru a doua oară la Sibiu

Reprezentanţii Artmania Festival, cel mai mare festival rock din Sibiu, au anunţat că din cauza unor probleme medicale ale unuia din membrii trupei, formaţia Nevermore şi-a anulat toate concertele programate începând cu luna iunie în Europa, inlusiv cel de la Sibiu, din Piaţa Mare.

CITEŞTE ŞI:

Tarja Turunen, ex-Nightwish, revine la Sibiu

Biletele la Artmania 2011 s-au pus în vânzare: doar 70 de lei abonamentul

Prin urmare, organizatorii festivalului s-au reorientat către rock-erii germani de Helloween. Astfel, noua configuraţie a Artmania Festival 2011 arată în felul următor: vineri şi sâmbătă, respectiv 12 şi 13 august, rămân pe afiş Tarja Turunen, Helloween, Lacrimas Profundere în prima seară, şi Lacuna Coil, Sonata Arctica şi Republica, pentru cea de-a doua zi a festivalului.

ARTmania Festival 2011 prezintă concerte în Piaţa Mare, dar şi evenimente alternative în săptămâna 8-14 august, la care publicul are acces în baza biletelor în valoare de 80 de lei pentru oricare zi sau abonamentelor  de 130 de lei, preţ valabil până la sfârșitul lunii iunie. Biletele se pot achiziţiona în reţelele de distribuţie: Eventim (Germanos, Cărtureşti), Diverta, VreauBilet sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro şi www.myticket.ro. Festivalul este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite