GALERIE FOTO Un autoturism a rămas „împlântat” într-o groapă, pe strada Tudor Arghezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masina a ramas "implantata" in groapa - Foto Tiberiu Marcutiu
Masina a ramas "implantata" in groapa - Foto Tiberiu Marcutiu

Coşmarul locatarilor de pe strada Tudor Arghezi continuă. O maşină a rămas azi-noapte „împlântată” într-o groapă, pe strada aflată la nici 10 minute de centrul Sibiului, stradă care este o adevărată mare de noroi.

Demersurile repetate de până acum ale locatarilor pe de strada Tudor Arghezi rămân deocamdată fără răspuns. 

„După şase săptămâni de la recenta informare nu s-a întâmplat absolut nimic, doar vântul ne-a ajutat şi ceva soare. Despre autorităţi, constructori,...nimic, doar un răspuns de la primărie cu număr de înregistrare al petiţiei. De adăugat că în groapa neacoperită de Terra Building, cu Renault-ul împlântat azi noapte, s-a împotmolit şi vidanja de la apă canal anul trecut în toamnă”, spune Tiberiu Mărcuţiu, un locatar de pe strada Tudor Arghezi. 

În luna ianuarie, când Adevărul a scris despre situaţia locatarilor de pe Tudor Arghezi, reprezentanţii municipalităţii dădeau asigurări că lucrările pe stradă vor fi reluate imediat ce vremea va permite. 

„Lucrările pe strada Tudor Arghezi au început la jumătatea lunii iulie 2012, iar în luna noiembrie, odată cu începerea sezonului rece, aceste lucrari au fost întrerupte. Lucrările vor fi reluate imediat ce temperaturile meteorologice permit acest lucru. Termenul de execuţie prevăzut în contract pentru aceste lucrări este de 12 luni”, a spus atunci Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

FOTOGRAFII: TIBERIU MĂRCUŢIU

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite