GALERIE FOTO Accident pe strada Frezorilor. Trei bărbaţi au intrat cu maşina în poarta unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au ajuns la spitalul din Sibiu, miercuri dimineaţa, după ce au intrat cu maşina în poarta unei case de pe strada Frezorilor.

UPDATE: Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că accidentul a avut loc din cauza neatenţiei şoferului. "Un conducător auto, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Covasna, în timp ce conducea autoturismul pe str. Frezorilor, având alte preocupări, derapează, părăseşte partea carosabilă şi intră în coliziune cu poarta unui imobil. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a doi pasageri aflaţi în autoturism", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. 


Locuitorii de pe stradă povestesc că au tras o spaimă zdravănă când au auzit o bubuitură puternică. „Am fost în bucătărie, în casa din spate, şi am auziu o bubuitură foarte puternică, m-am speriat. Am ieşi la poartă şi m-am sperit când am văzut maşina, creed că a avut viteză pentru că e tare îndiotă, poarta a zburat. Pe cel din partea dreaptă l-am văzut foarte grav, capul spart, curgea sânge”, a povestit Maria Mărie, martoră a evenimentului. 

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza vitezei. „Din primele cercetări evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare. Autoturismul a derapat şi a intrat în coliziune cu poarta unui imobil”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Cei trei bărbaţi aflaţi în maşină, în vârstă de 27, 36, respectiv 55 de ani, au fost duşi de urgenţă la spital. „Pacienţii sunt conştienţi, după primele investigaţii au plăgi, traumatisme faciale, contuzii, iar la unul dintre e există o suspiciune de fractură de membru inferior”, spune decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. 

Vă mai recomandăm: 

GALERIE FOTO Familie distrusă într-un accident rutier, la Sibiu. Un poliţist şi fiica lui de 13 ani au murit, soţia şi fiul său sunt în stare gravă la spital

VIDEO FOTO Accident spectaculos la Sibiu. Un bărbat s-a dat cu maşina peste cap pe strada Andrei Şaguna

FOTO VIDEO Accident grav cu o ambulanţă în misiune, la Sibiu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite