Festivalul Naţional Studenţesc de Dans a atras ca un magnet publicul sibian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor
Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor

Evenimentul şi-a deschis porţile joi 03 noiembrie 2011 cu vernisajul de fotografie "MOMENT" al artistului fotograf Scott Eastman. Prima seară dedicată dansului a încins la propriu publicul spectator care umplut până la refuz sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor.

CITIŢI ŞI:

Studentul sibian care făureşte cu migală bijuterii din ceasuri GALERIE FOTO

VIDEO O pensiune din Apoldu de Sus a ajuns celebră în America GALERIE FOTO

Originar din Statele Unite ale Americii, Scott a rememorat în faţa celor prezenţi la vernisaj câteva din experienţele din Festivalul de Dans de la Sibiu. Loius Guermond - artist fotograf francez prezent la vernisaj, a subliniat cât de dificilă este fotografia de dans, apreciind cu atât mai mult momentele captate de Scott Eastman.

Prima seară dedicată dansului a încins la propriu publicul spectator care umplut până la refuz sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor. Publicul a aplaudat frenetic cele 19 formaţii intrate în concurs la secţiunile dans clasic, dans modern, dans de caracter, show de dans sportiv şi dans cu temă impusă. Sibiul a intrat în concurs cu două formaţii M&M la secţiunile: grup - gen modern, formaţie - gen caracter, duet - gen caracter, solo - gen modern şi Formaţia Cromatic Dance la secţiunea grup - gen caracter.

Cea de a doua seară de festival este dedicată genurilor de dans contemporan, show-revue, street-dance şi jazz-dance. Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu va intra în concurs cu formaţiile M&M la secţiunea grup - gen street-dance, şi Formaţia Cromatic Dance la secţiunile: solo - gen street-dance şi grup - gen contemporan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite