Crimă macabră în Sibiu: bătut şi ciopârţit în propria casă. Ucigaşul a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine generică Foto Arhiva Adevărul
Imagine generică Foto Arhiva Adevărul

O crimă extrem de violentă a avut loc în municipiul Sibiu, despre care autorităţile au aflat abia joi, 17 iunie. Un bărbat de 53 de ani a fost găsit mort în propria locuinţă, iar criminalul, prins o zi mai târziu.

Într-o locuinţă de pe strada Lutului din cartierul Ţiglari al municipiului Sibiu un localnic a avut parte de un sfârşit tragic. 

Potrivit informaţiilor cuprinse în fişa de constatare preliminară întocmită de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a survenit în urma multiplelor leziuni suferite pe întreaga suprafaţă a corpului. 

Aceasta s-a datorat: „şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi, la nivelul capului, toracelui şi membrelor, hematoamelor extinse la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi fracturi osoase: claviculă stângă, stern şi coaste”. 

Practic, sibianul a fost bătut cu bestialitate şi înjunghiat de nenumărate ori. 

Criminalul a fost găsit după aproximativ 24 de ore de constatarea faptei, vineri seara, 18 iunie. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani din Sibiu, care se ascundea în satul Vărd din comuna Chirpăr, la peste 40 kilometri depărtare de locul faptei. Se pare că este nimeni altul decât suspectul principal: un chiriaş al victimei. 

Între cei doi ar fi pornit un scandal, sub influenţa băuturilor alcoolice pe tema neachitării chiriei. Scos din minţi, bărbatul mai tânăr a început să-şi bată animalic gazda, pe care a şi înjunghiat-o. Anchetatorii s-au îngrozit când au văzut cât de rău era ciopârţită victima: pe cap, trunchi, mâini şi picioare.  

Din informaţiile date publicităţii reiese că nu se ştie clar când a avut loc tragedia, dar după starea în care se afla cadavrul cel mai probabil în cursul acestei săptămâni. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a deschis o anchetă în urma unei sesizări venită din partea unei rude care a descoperit macabra crimă. 

„În prezent se efectuează cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a autorului, sub aspectul infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal”, a anunţat, în cursul zilei de vineri, 18 iunie, procurorul Mihaela Ruginosu - şefa unei secţii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Suspectul a fost prins de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, cu ajutorul colegilor de la Poliţia Agnita şi Secţia de Poliţie Rurală Agnita. A fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru audieri, la finalizarea cărora, cel mai probabil, va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Vă mai recomandăm şi:

Şeful MAI Lucian Bode, despre o particularitate a asasinatului de la Arad: „Nu există crimă perfectă”

Afganul care a omorât un migrant, la Timişoara, a fost prins în Grecia. Ministrul de Interne: Vom trimite o escortă după el 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite