Concurs de sănii, duminică, la Arena Platoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii sunt asteptati duminica la Arena Platos
Sibienii sunt asteptati duminica la Arena Platos

Iubitorii de zăpadă sunt aşteptaţi duminică, la Arena Platoş, la cea de-a doua ediţie a concursului de sănii. Câştigătorul va pleca acasă cu o sanie profesională model austriac.

Duminică e ziua săniilor la Arena Platoş. Pentru cel de-al doilea an consecutiv, complexul de ski şi snowboard organizează concursul de sănii ce se adresează tuturor vârstelor. Concursul va avea loc duminică, 12 ianuarie, de la ora 12. În concurs sunt acceptate toate tipurile de sanie. Toţi concurenţii înscrişi pe liste vor avea câte o coborâre cronometrată. Primii 16 concurenţi după timpii realizaţi vor forma grupe de câte patru şi vor coborî pârtia în paralel. Din fiecare grupă se vor califica mai departe câte doi concurenţi până se va ajunge la finala de 4. Cel mai rapid concurent în finală va câştiga locul I. Marele premiu al acestui concurs este o sanie profesională de model austriac. Înscrierile în concurs se vor face duminică, începând cu ora 10, în apreski. Locul II va fi recompensat cu un skipass iar locul III cu produse promoţionale. Concursul nu are taxă de participare însă minorii vor avea nevoie de acordul scris al părinţilor sau tutorilor legali pentru a se putea înscrie în competiţie. 

Complexul de ski şi snowboard a trecut de la începutul acestei săptămâni la noul program de funcţionare. Pârtiile vor fi deschise în fiecare zi, după următorul program: luni, marţi şi joi între orele 10 şi 17, miercuri, vineri şi sâmbătă între orele 10 şi 22 iar duminica între orele 10 şi 18. Până în data de 26 februarie, în baza carnetului de note, toţi elevii vor beneficia de reduceri substanţiale la skipass-uri şi la şcoala de ski în cadrul proiectului Junior Day. 

Vă mai recomandăm: 

Bâlea şi Păltinişul îşi aşteaptă turiştii. Unde schiem în această iarnă, la Sibiu

Hotelul de gheaţă, minunea de la Bâlea Lac

VIDEO FOTO Vacanţă de poveste în inima Făgăraşilor. Drumeţie la Bâlea Lac şi Cârţişoara, satul lui Badea Cârţan şi al gangsterului Ironim Budac

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite