CibinFEST a debutat cu un concert Ellie White și multă lume în parcul de distracții GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CibinFEST Sibiu și-a deschis porțile pentru distracție cu un concert Ellie White
CibinFEST Sibiu și-a deschis porțile pentru distracție cu un concert Ellie White

Mii de sibieni au mers vineri seară să se distreze în parcul de distracții inaugurat în incinta CibinFEST, de lângă baza Pompierul. Cele 15 instalații de parc de distracții și concertul Ellie White au atras publicul în locația de la marginea cartierului Ștrand.

CITIȚI ȘI:

Cum petrecem timpul liber în aceste zile în judeţul Sibiu

Primăria primeşte dosare culturale pentru agenda anului viitor, până în 15 noiembrie

Începe Festivalul Internaţional al Artei Lirice

Prima ediție a CibinFEST pare să fie pe placul sibienilor. Oamenii au mers încă de vineri să se distreze în parcul de distracții care va fi deschis până duminica viitoare.

Seri cu muzică bună
Festivalul se va desfăşura în perioada 29 septembrie - 2 octombrie. La fiecare sfârşit de săptămână, va fi câte un concert. Astfel,aseară a concertat Ellie White (Elena), fosta membră a formaţiei Dj Project, iar cei de la Bere Gratis vor concerta sâmbătă, 24 septembrie.
Pentru weekend-ul următor, perioada 30 septembrie - 2 octombrie, sunt programate cocertele celor de la Grimus, vineri şi Sarmalele Reci, sâmbătă, pe 1 octombrie. Serile de duminică sunt dedicate unor formaţii locale. Toate concertele vor începe la ora 20.00.

Festival al berii

În cadrul aceluiaşi eveniment va fi organizat şi un festival al berii, programat să aibă loc în ultimele patru zile ale CibinFEST. “Se va deshide un cort special pentru acestă parte a festivalului, iar studenţii vor avea anumite facilităţi şi vor putea participa la diverse concursuri în această perioadă”, a declarat Andrei Drăgan.

CibinFEST Sibiu și-a deschis porțile pentru distracție cu un concert Ellie White

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO!

Pe toată perioada evenimentului, va fi deschisă o terasă de 3.000 de metri pătraţi unde vor fi servite mâncăuri la grătar. O bere va costa 4 lei, iar o apă plată 2 lei. Va fi amenajată şi o mustărie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite