Autorul accidentului cumplit de la Răşinari, în care o tânără a murit cu o ţeavă înfiptă în cap, vrea în libertate. Cererea i-a fost respinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Sandu, cel care în urmă cu doi ani a provocat un accident cumplit de circulaţie la intrarea în Răşinari, accident în urma căruia o tânără a sfârşit cu o ţeavă înfiptă în cap, a cerut să fie eliberat.

Sandu este închis la penitenciarul Bârcea Mare din judeţul Hunedoara, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Potrivit purtătorului de cuvânt al penitenciarului Bârcea Mare, Florin Berar, cazul lui a fost discutat de comisia de eliberare din cadrul penitenciarului, întrucât fusese îndeplinită una din cerinţele eliberării condiţionate, respectiv realizarea a două treimi din pedeapsă.

Comisia însă a amânat cazul până în 6 iulie anul acesta, când dosarul lui Sandu va fi reevaluat. Alte criterii care stau la baza eliberării condiţionate, în afara fracţiei minime de pedeapsă executată, nu au fost îndeplinite, Sandu fiind inclusiv sancţionat pe perioada detenţiei. Sandu a contestat hotărârea comisiei în instanţă, însă acţiunea i-a fost respinsă. 

Accident cumplit

În luna ianuarie a anului 2012, comunitatea sibiană era şocată de un accident cumplit, petrecut la intrare în localitatea Răşinari. Un autoturism Audi A 6 s-a izbit violent într-un cap de pod iar impactul a fost atât de puternic încât o tânără de 25 de ani, aflată pe bancheta din dreapta şoferului, a rămas suspendată în afara maşinii, cu o ţeavă de metal de la pod înfiptă în tâmplă

Cercetăriler aveau să arate că fetei, aflat la volanul maşinii, nu avea permis de conducere. Sandu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Sibiu la 3 ani de închisoare cu executare. Hotârârea a fost atactă cu recurs, care însă a fost respins. 

Vă mai recomandăm: 

FOTO VIDEO Un taximetrist a fost spulberat într-un accident rutier, la Sibiu

Un taximetrist şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut marţi seara pe drumul ce leagă municipiul Sibiu de oraşul Cisnădie.

FOTO VIDEO Şeful Poliţiei Rutiere de la Sibiu a fost implicat într-un accident rutier

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, comisar şef Alin Pahonţu, a fost implicat într-un accident rutier petrecut în comuna argeşeană Lereşti.

VIDEO Un muncitor a fost strivit de un mal de pământ, pe strada Săcel

Un bărbat de 49 de ani şi-a pierdut viaţa astăzi după ce peste el s-a prăbuşit un mal de pământ, pe strada Săcel din Sibiu.

    

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite