FOTO VIDEO Şeful Poliţiei Rutiere de la Sibiu a fost implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, comisar şef Alin Pahonţu, a fost implicat într-un accident rutier petrecut în comuna argeşeană Lereşti.

Comisarul şef Alin Pahonţu se îndrepta la volanul unui Volkswagen dinspre Câmpulung spre Voinea. Prin comuna Lereşti a fost pus în imposibilitatea de a evita un pieton, care era ameţit bine după ce consumase câteva pahare cu ţuică. 

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani mergea pe marginea drumului când s-a dezechilibrat şi a venit direct în faţa maşinii condusă de şeful Poliţiei Rutiere Sibiu. Şoferul a apăsat frâna brusc , însă, din cauza acostamentului care era acoperit cu mâzgă, nu a putut evita impactul. " A fost pus în faţa unui eveniment imposibil de evitat pentru că din faţă îi venea maşina, iar pietonul s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil." a spus comisarul şef Viorel Buzescu, şeful Poliţiei Rutiere Câmpulung. 

image

La faţa locului au sosit imediat o ambulanţă şi un echipaj de poliţie."Pacientul are fractură deschisă la gamba stângă, în plus, emana halenă alcoolică", ne-a spus asistentul de pe salvare. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Câmpulung, unde a fost operat. Stare lui este acum în afara oricărui pericol. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite