Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis: „Am votat pentru echipa cea mai competentă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, primarul Sibiului. FOTO: Ramona Găină
Klaus Iohannis, primarul Sibiului. FOTO: Ramona Găină

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a votat, în cursul dimineţii, pentru alegerile europarlamentare 2014. El a susţiut că îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot, pentru că “sunt întotdeauna foarte importante, sunt esenţa democraţiei”.

“Am votat pentru o Românie europeană  şi, dacă m-aţi întreba cu cine am votat, cred că  este evident, cu cea mai bună, cea  mai competentă  echipă. Personal, în calitate de persoană privată, sper să câştige o echipă care mă reprezintă  pe mine, ca şi cetăţean european, la un nivel foarte bun”, a susţinut primarul Sibiului la ieşirea din secţia de votare. El a susţinut că nu îl surprinde prezenţa mică la vot. „Nu-i chiar aşa mică. Din ce-am discutat, cel puţin aici la secţia mea de votare, prezenţa este destul de bună. Alegerile sunt foarte importante, alegerile sunt întotdeauna foarte importante. Sunt esenţa democraţiei. Astăzi, ca şi altă dată, oamenii să  meargă la vot fiindcă acesta este modul în care alegătorul participă la democraţie şi este un drept pe care ni l-am câştigat greu şi ar fi păcat să renunţăm de bună voie la el. Eu îi îndemn pe sibieni să meargă la vot”, a concluzionat Iohannis. Primarul Sibiului crede că nu vor apărea fraude nici în Sibiu şi nici în ţară.

Citeşte şi

Europarlamentare 2014. Live text. Numai 3,58% din cei 376.657 de alegători din judeţul Sibiu s-au prezentat la vot, duminică, până la ora 10.00

Europarlamentare 2014 - nu ştii cu cine să votezi? Trei teste online te vor ajuta

România alege. Mic îndreptar pentru ziua alegerilor

Voturi, nu Like-uri

Algoritmul din faţa buletinului de vot şi de ce greva cetăţenească nu e o opţiune

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite