Un sătmărean ajunge în premieră în finala unui concurs de talente. Divorţul părinţilor l-a făcut să se apuce de muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manuel Chivari, originar din Carei, judeţul Satu Mare, este primul sătmărean care ajunge în finala concursului „Românii au Talent”, după ce acesta a primit voturile publicului pentru a trece în etapa următoare.

Sătmăreanul Manuel Chivari a participat în seara zilei de vineri la show-ul de talente de la ProTv, „Românii au talent”, faza semifinalelor, unde a ajuns după ce a primit un Golden Buzz de la Andra în preselecţii.

Reprezentaţia din semifinale a sătmăreanului i-a adus aprecieri din partea tuturor juraţilor, care i-au transmis mesaje de încurajare şi l-au comparat cu artişti renumiţi, precum Bruno Mars, a cărui piesă a interpretat-o, dar şi cu Frank Sinatra tânăr.

Andra Măruţă: „ Tu nu şti cât de bine cânţi. Mi-a plăcut şi piesa şi band-ul din spate”

Florin Călinescu: „ Esti atât de bun că nu trebuie să umble nimeni la tine. Eşti peste Enrique, Bisbal şi alţii. Mergi înainte.”

Mihaela Rădulescu: „Totul a fost ca într-un concert foarte plăcut la care am ajuns din întâmplare şi nu mai vreau sa merg acasă”

Pentru a trece în etapa următoare, Manuel Chivari a avut nevoie de voturi telespectatorilor, la fel ca restul concurenţilor. Acesta a fost al doilea care a fost anunţat că merge în finala Românii au Talent, bucuria acestuia fiind enormă.

Manuel Chivari va reveni pe scena concursului pe data de 3 iunie, în marea finală.

Despărţirea părinţilor l-a făcut pe Manuel să se apuce de muzică. Acesta a suportat greu faptul că tatăl său care a plecat să muncească în străinătate a decis să se despartă de mama sa.Mzica a fosr refugiul său, în ea găsindu-şi liniştea şi puterea de a merge mai departe. Dacă va câştiga concursul Manuel va dori să continue în domeniul musical, aisgurndu-şi aşa şederea în ţară alături de mama lui. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite