Profesoara care a atacat doi elevi va fi propusă pentru arestare preventivă. Cum a ajuns femeia să ţină spray lacrimogen în poşetă după „psihoza Caracal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesoara care a pulverizat spray lacrimogen pe doi elevi din clasa pregătitoare este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor şi purtare abuzivă. Mai mult, conducerea şcolii din localitatea Santău, judeţul Satu Mare, i-a desfăcut contractul de muncă.

Luminiţa F. profesoara care a atacat cu spray lacrimogen doi elevi de clasă pregătitoare pentru că micuţii ar fi agresat-o a rămas fără loc de muncă. Mai mult, aceasta s-a ales şi cu dosar penal pentru gestul ei.

„A fost reţinută pentru 24 de ore de poliţişti. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Femeia a fost repartizată pe post la data de 6 septembrie 2019 la Şcoala Gimnazială din Santău, judeţul Satu Mare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, contractul de muncă al acesteia a fost desfăcut, urmând ca postul să fie ocupat de un alt cadru didactic.

De ce purta spray lacrimogen

Potrivit unor surse citate de presasm.ro, cadrul didactic primise spray-ul lacrimogen de la o persoană din familie, după psihoza generată în jurul cazului Caracal. Luminiţa F. făcea naveta din municipiul Satu Mare, unde domiciliază, la Santău, unde câştigase postul de suplinitor în urma concursului organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Citeşte şi

O profesoară din Satu Mare a atacat doi elevi de clasă pregătitoare cu spray lacrimogen. „Nu poţi invoca legitima apărare în faţa unor copii de 6 ani“

O tânără din Cluj a fost amendată cu 9.000 de lei de jandarmi pentru că a organizat mai multe proteste în ultimii ani

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite