Noua rută feroviară între România şi Austria a fost inaugurată. Cât costă un bilet de la Satu Mare la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul care face legătura între Satu Mare şi Viena. FOTO: Presasm.ro
Trenul care face legătura între Satu Mare şi Viena. FOTO: Presasm.ro

Românii pot ajunge la cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa folosind o nouă rută feroviară. Din Gara Satu Mare pleacă zilnic trenuri spre Viena, cu oprire în Budapesta. Ruta a fost anunţată din octombrie şi a fost introdusă de o companie austriacă.

Compania care a introdus ruta feroviară Satu Mare-Viena a inaugurat cel de-al doilea traseu internaţional, după ce anul trecut a introdus trenul Cluj-Napoca- Viena. Noua rută a fost anunţată încă din luna octombrie, când informaţia a fost făcută publică pe site-ul celor de la OBB Austria. 

Trenurile circulă începând cu data de 15 decembrie, după un program zilnic. Astfel, trenul pleacă de la Satu Mare la ora 09:27, iar călătorii ajung la Viena la 17:21. Plecarea din capitala Austriei se face la ora 10:42, iar pasagerii ajung înapoi la destinaţie, la Satu Mare în jurul orei 20:42.

Preţul unui bilet, pentru călătoria care durează aproximativ nouă ore, începe de la 31 de euro, la clasa a II-a, cu oferta City Star sau 46 de euro, fără ofertă.

„Pentru călătoria în relaţia Satu Mare – Viena, recomandăm oferta City Star Austria, care costă aproximativ 31 Euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat. În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, preţul unui bilet dus în relaţia Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 Euro”, spuneau cei de la CFR în luna octombrie.

Noua rută feroviară este realizată de CFR Călători în colaborare cu MAV Start Ungaria şi OBB Austria. Trenul internaţional are 16 opriri intermediare: Carei (8:58) – Valea lui Mihai (9:46) – Nyirabrany – Debreţin (11:08) – Hajduszoboszlo (11:24) – Püspökladany – Karcag – Kisujszallas – Szolnok – Budapest-Keleti – Kelenföld – Tatabanya – Györ – Mosonmagyarovar – Hegyeshalom.

Citeşte şi

Urletul halucinant al şoferului către elevii dintr-un microbuz şcolar: „Să staţi cuminţi acolo, în Hri***** mă-*** astăzi!“

Unde se află cel mai înalt brad natural de Crăciun din România. Copacul a fost decorat cu mii de luminiţe

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite