Mașină furată din Spania depistată la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră au depistat bărbatul în trafic ieri după-masa/Arhivă
Poliţiştii de frontieră au depistat bărbatul în trafic ieri după-masa/Arhivă

Un sătmărean este cercetat pentru tăinuire la furt după ce a fost depistat în trafic în timp ce conducea pe drumurile publice a unui autoturism furat din Spania. Bărbatul a fost depistat ieri de poliţiştii de frontieră.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Satu Mare au surprins în cursul zilei de ieri un bărbat în timp ce conducea un autoturism ce figura ca fiind furat din Spania în urmă cu doi ani. Ferenc Robert S. de 31 de ani a fost depistat în timpul unei acţiuni de control de rutină când poliţiştii au constat că ceva nu este înr egulă cu autoturismul.
„Conducătorul auto a declarat că a cumpărat mașina contra sumei de 14.000 euro de la o persoană din București, care s-a recomandat ca fiind împuternicit să vândă autovehiculul în numele unei societăți comerciale din capitală. Acum, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor”, se arată în comunicatul emis de IJPF Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite