Laura Bota, şefa pedelistelor din Satu Mare, un nou pictorial sexy!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexy-pedelista Laura Bota, preşedinta femeilor PDL din Satu Mare a pozat provocator pentru promovarea localului sătmărean „Red Hat“, unul dintre cele mai populare din oraş. Frumoasa şi controversata pedelistă apare îmbrăcată sexy, în rochii elegante care lasă să i se întrezărească sânii.

Laura Bota și-a postat fotografiile pe pagina de Facebook marți seara, la doar o săptămână după ce Serviciul Teritorial Oradea al Direcției Naționale Anticorupție a anunțat că l-a trimis în judecată pentru luare de mită pe soțul ei, comisarul de poliție Adrian Bota, lucrător la Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Satu Mare.

Adrian Bota este acuzat că ar fi obținut pentru soția sa, de profesie medic stomatolog, două cabinete într-o policlinică din centrul vechi al orașului. Laura Bota a fost și ea cercetată în dosar, însă a fost scoasă de sub învinuire de procurori. Președinta femeilor PDL din Satu Mare a captat atenţia opiniei publice după ce a pozat în ipostaze sexy, îmbrăcată în piele, ca Elena Udrea, pentru un calendar şi un catalog de îmbrăcăminte.

Bota ca Udrea. Click aici pentru Galerie Foto

CITEȘTE ȘI

<< E oficial! Adrian Bota, soțul sexy-pedelistei Laura Bota, trimis în judecată pentru luare de mită>>


image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite