Au mâncat la restaurant și au plecat. Plata, după ce imaginile au devenit virale

0
Publicat:

O familie cu trei copii care a mâncat bine la un restaurant din Satu Mare a plecat fără să plătească. Oamenii au trimis banii ulterior, după ce imaginile cu ei au devenit virale pe internet.

Au trimis banii după ce au fost identificați   FOTO PresaSM
Au trimis banii după ce au fost identificați FOTO PresaSM

Familia cu cei trei copii au comandat mai multe porții de mâncare, la un restaurant din Satu Mare. După ce au mâncat, s-au ridicat de la masă și au plecat, dar fără să plătească consumația. Ba, mai mult, au mai luat și două sticle de apă din frigider înainte de a părăsi restaurantul.

Reprezentanții localului au salvat imaginile cu familia cu cei trei copii de pe camerele de supraveghere și le-au făcut publice pe internet.

Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă. Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Cine ne ajută va avea o cina gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc”, au scris reprezentanții restaurantului, alături de imaginile publicate.

După ce imaginile au devenit virale pe internet, jurnaliștii de la PresaSM au descoperit că familia este din Iași și era în drum spre Occident. Înainte de a ajunge la Punctul de Trecere a Frontierei, aceștia s-au asigurat că au mâncat bine, înainte de a ieși din țară, dar fără să plătească.

După ce imaginile cu ei plecând din restaurant după ce au luat masa la restaurant au fost făcute publice, ei s-au gândit să contacteze reprezentanții localului și au trimis banii pentru tot ce au consumat. În plus, au lăsat și un ciubuc de 20 de lei.

Nu e un caz singular

În luna iunie a acestui an, aceeași metodă au folosit-o patru persoane care au luat masa la un restaurant din centrul Vasluiului și au plecat fără să plătească. Au motivat faptul că au uitat codul PIN al cardului și au plecat rând pe rând.

Reprezentanții restaurantului au publicat imagini cu doi dintre cei patru, care au fost surprinși pe camerele de supraveghere. Imaginile a ajuns și la poliție.

Și în luna ianuarie a avut loc un caz asemănător. Doi tineri au plecat de la un local din Cluj-Napoca fără să achite nota de plată. Reprezentanții localului au făcut publice imaginile cu cei doi și au spus că au avut în ultima perioadă, mai multe cazuri de acest fel. „Sâmbătă seara, pe 15 ianuarie, o pereche de tineri, drăguţi şi, aparent, civilizaţi, după ce au mâncat şi băut s-au gândit să-i tragă o <ţeapă> celui care i-a servit. Acum ne pregătim noi, cu ajutorul celor ce-i recunosc, să le întoarcem ţeapa.”, au transmis atunci șefii localului pe rețelele de socializare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite