VIDEO Bătaie între trei eleve de liceu. Filmul mediatizat de colegii de clasă le-ar putea aduce exmatricularea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO/Captura video Facebook
FOTO/Captura video Facebook

O filmare în care trei eleve din Caraş-Severin se bat în timpul unei pauze a devenit virală pe Internet. Acestea au fost identificate şi riscă să fie exmatriculate.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin cercetează un incident apărut la sfârşitul săptămânii trecute, la Liceul “Hercules” din Herculane, acolo unde trei eleve de clasa a IX-a, au fost implicate într-o bătaie, care a fost filmată de către colegi şi a ajuns pe Internet.

Luni, cele trei fete şi părinţii lor au fost chemate de către conducerea liceului pentru a discuta situaţia apărută, urmând ca marţi Consiliul profesoral să decidă măsurile care vor fi luate.

“Astăzi, de la ora zece, fetele care au apărut pe filmare au fost chemate cu părinţii la şcoală. S-au luat declaraţii de la toţi elevii din clasă şi de la profesorul de serviciu. Au strâns toate datele şi mâine au Consiliu profesoral, unde se va decide ce măsura se va lua. În acelaşi timp, Inspectoratul a demarat propria anchetă, să vedem cadrele didactice, profesorul de serviciu, dirigintele, directorii, ce au făcut să prevină aceste comportamente”, ne-a declarat Ioan Moatăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Caraş-Severin.

Cele trei fete implicate în incident, riscă de la scăderea notei la purtare până la exmatricularea din liceu.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite