Un şofer kamikaze, surprins de o cameră de bord, în Banat. Slalom riscant şi trecere peste linie continuă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost aproape de o tragedie FOTO captură video
A fost aproape de o tragedie FOTO captură video

Un şofer din Caraş-Severin a fost filmat pe drumul E70, în zona localităţilor Teregova şi Domaşnea, în timp ce conduce fără să ţină cont de norme elementare pe un drum public.

Cei care se deplasează pe drumul E70, de la Caransebeş spre Orşova, ştiu foarte bine că e haos în trafic. Unii şoferi sunt foarte grăbiţi, circulă cu viteze mari, alţii intră în depăşiri neregulamentare, ori la limită. Nu lipsesc nici accidentele deosebit de grave pe acolo.

Un astfel de şofer a fost filmat cu o cameră de bord montată pe o maşină aflată pe şosea. 

Se poate vedea cum şoferul kamikaze intră într-o depăşire riscantă, undeva în zona de localităţilor Teregova şi Domaşnea. 

Din faţă au venit mai multe TIR-uri, iar maşina cu număr de CS a reuşit să revină pe banda sa în ultima clipă. Mai târziu, acelaşi şofer a mai făcut o ilegalitate. 

A trecut linia continuă, fără măcar să semnalizeze, pentru a putea ajunge pe drum de ţară. Nu a lipsit mult să se întâlnească cu maşina care venea din sensul opus. Imaginile surprinse cu o cameră de bord au fost trimise pe adresa redacţiei de un cititor.
   

Vă mai recomandăm să citiţi:

Impact între o maşină şi un tractor condus de un băiat de 16 ani. Un tânăr a murit decapitat, iar fratele lui geamăn a fost rănit grav

Amantele criminale din Bihor, trimise în judecată. Victima, care era soţul uneia, le  „agasa“ pentru că voia sex cu nevasta

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite