Garderoba de criză cu haine cumpărate de la târguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele acestea, la Reşiţa se organizează un târg de îmbrăcăminte la Casa de Cultură a Sindicatelor. După cum spune tradiţia, după Paşte nu doar natura îşi schimbă straiele, ci şi reşiţenii, care îşi cumpără o garderobă nouă.

Ofertele producătorilor de încălţăminte şi îmbrăcăminte din această primăvară par să-i mulţumească pe reşiţeni, care au vizitat standurile producătorilor din toate colţurile ţării. Veniţi în oraş cu îmbrăcăminte, confecţii de damă şi bărbaţi, haine din piele, încălţăminte, marochinărie, articole pentru copii şi lenjerie, comercianţii au deschise standurile până la orele 19.00. Clienţii spun că târgul este locaţia potrivită pentru cadourile de Paşte şi că au renunţat la vizitele în magazinele de firmă.

„Şi aşa nu ştiam ce să cumpăr de sărbători. Preţurile sunt accesibile şi rezolv şi problema cadourilor. Prefer să cumpăr de aici mai multe haine decât să-mi cumpăr din altă parte, pe aceiaşi bani una singură“, a spus Mărioara Surlea, de 55 de ani, din Reşiţa. Preţurile variază în funcţie de model, dar există şi oferte care au atras atenţia reşiţenilor. Cele mai mici preţuri sunt de cinci lei, iar cei cu fiţe pot cumpăra o blană la un preţ minim de 800 de lei. Orice model de încălţăminte din piele se vinde cu 150 de lei. În topul preferinţelor sunt tricourile şi hainele sport. „Vreau să-mi cumpăr mai multe haine sport, pentru că prefer acest stil şi în primul rând nu particip la evenimente foarte importante pentru a mă îmbrăca elegant“, a spus Adina Velea, de 35 de ani, din Reşiţa.

Reduceri de 25 la sută

Comercianţii spun că datorită unor astfel de târguri reuşesc să îşi achite facturile, iar clienţii sunt mulţumiţi pentru că îşi pot cumpăra haine pentru primăvară-vară. Alin Lăcătuş, organizatorul târgului, spune că este pentru a două oară în acest an când se organizează un astfel de eveniment. „Cele zece firme au preţurile reduse cu aproape 25 la sută, mai ales că se apropie sărbătorile pascale“, a spus Alin Lăcătuş, de 28 de ani. Dacă prima zi de târg vânzările nu au mers prea bine, producătorii speră ca până joi situaţia să se schimbe, deşi spun că puterea de cumpărare a reşiţenilor a scăzut în ultima perioadă. „Am revenit la Reşiţa pentru că ultima dată au mers vânzările bine“, a spus Graţian Ungheanu, de 21 de ani, vânzător.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite